Bildspelsbild

Flerbostadshus

I samarbete med Sydantenn erbjuder vi alla våra fiberkunder digital-TV. Du som bor i ett flerbostadshus och som har, eller funderar på att skaffa bredband via fiber med oss, kan alltså beställa vår TV-tjänst. Vad vi/Sydantenn kan erbjuda dig utgår från vilken typ av bredbandsavtal du har med oss, eller vilken typ av avtal vi tar fram till er.

Vem kan få vår TV-tjänst?

För att kunna få vår TV-tjänst, så måste du redan ha bredband via fiber med oss. Du som har ADSL, bredband via telejacket, eller som får bredband via ett stadsnät, kan alltså inte beställa våra TV-tjänster.

Kollektivt avtal

Vi erbjuder föreningen digital-TV via vår samarbetspartner Sydantenn. Föreningen kommer gemensamt fram till vilket baspaket ni önskar. Det innebär helt enkelt att ni själva kan skräddarsy ert eget baspaket, där ni väljer ur ett utbud på mer än 230 kanaler. Utöver baspaketet kan varje hushåll själv skapa ett tilläggspaket med sina favoritkanaler.

Pris lämnas per offert.

Läs mer om Sydantenns kanalutbud på deras hemsida.

Individuellt avtal – färdigt baspaket

Om du har ett individuellt avtal för bredband med oss, så erbjuder vi ett färdigt baspaket. Du beställer paketet direkt via Sydantenn, och på deras hemsida kan du läsa om tjänsten i sin helhet.

Givetvis kan du utöver baspaketet själv skapa ditt tilläggspaket med dina favoritkanaler. Välj ur ett utbud på mer än 230 kanaler.

alt Beställ hos Sydantenn

Färdigt baspaket alt

  • För dig med individuellt bredbandsavtal
  • 178 kr/mån
  • Baspaket med 20 kanaler
  • Box ingår
  • Kort- och krypteringsavg. ingår
  • Bindningstid 12 mån
  • Startavgift 199 kr

I samarbete med Sydantenn, vad betyder det?

Vårt samarbete med Sydantenn innebär att vi har möjlighet att erbjuda alla våra fiberkunder digital-TV via vårt fibernät. I praktiken innebär det att Sydantenn levererar sin TV-tjänst i vårt nät. Det i sin tur innebär att du per definition blir kund hos Sydantenn för själva TV-tjänsten. All administration, support och service sker direkt mellan dig och Sydantenn.