•  
  •  
  •  

Hemma i skåne

Vi har levererat skånskt bredband i över tio år. Vi vet vad som fungerar här och vi är hemma i tekniken. Det är trygghet. För dig och för oss. Och ett gott skäl att välja någon av våra helskånska bredbandstjänster.

Fiber för framtiden!

En sak är säker, behovet av hög överföringshastighet kommer bara öka. Satsar du på fiber idag, satsar du helt rätt. Du höjer kapaciteten, ökar värdet på din bostad och sitter säkert i många år framöver.
Läs mer här!

Ärlighet varar längst

Vi tror på raka priser, stabila tjänster och tydliga villkor. Vi skulle aldrig rekommendera något som vi inte kan leverera. Med över tio års erfarenhet vågar vi sticka ut hakan och påstå att vi vet vad som fungerar bäst i Skåne.
Läs mer om oss!

Bredband alt

Bästa valet för framtiden? Vad kan jag få för kapacitet? Vad skiljer ADSL från Fiber? Här får du svaren och här beställer du ditt bredband!

Läs mer

Telefoni alt

Vanlig telefon via bredband? Javisst! Samma telefon, samma nummer men lägre samtalskostnad.

Läs mer

TV alt

Få TV direkt via fiber rakt in i vardagsrummet! I samarbete med Sydantenn erbjuder vi dig de bästa kanalerna.

Läs mer

Driftstatus

alt Nätet fungerar utan problem.

Felanmälan gör du här!

På agendan alt

Fredag 31 oktober

Idag fredag 31 oktober stänger Kundservice kl. 14.00

Vi önskar er alla en riktigt "Happy Halloween"!

Vänligen
Katarina

TV-avbrott i Lund

TV-bild från Sydantenn kommer att brytas och kunder hos Perspektiv Bredband i Lund och Staffanstorp kommer bli utan bild. Vi kommer att ha avbrott för våra kunder på grund av fiberjobb på en fiberförbindelse. Jobbet gäller vår förbindelse Scheelevägen 17 – Råbyvägen 39 i Lund.
Arbetet kommer att utföras torsdagen 2014-09-11.
Avbrottet beräknas vara mellan 00.00 – 06.00.

Till våra kunder

Tisdag 8/7.
Tillfälligt avbrott i hela södra Lund, vi jobbar med att försöka lösa problemet så snart som möjligt. Vidare information kommer.

UPPDATERING: Problemet är nu löst.